Teren intravilan, sat .Brad com. BerestiBistrita

ID: APL0033082, Brad, Beresti Bistrita

10 EUR /mp

Comision:

Descriere teren

Vânzare Teren Intravilan - Ideal pentru Casă-Vilă, Depozit sau Hală

Vă prezentăm o oportunitate excepțională de investiție într-un teren intravilan cu o suprafață generoasă de 1700 de metri pătrați, situat în satul Brad, comuna Beresti-Bistrita, la doar 17 km distanță de orașul Bacău. Acest teren, cu o deschidere impresionantă de 38 de metri liniari, oferă un potențial variat pentru diverse proiecte rezidențiale sau comerciale.

Caracteristici Cheie:


Suprafață: 1700 de metri pătrați de teren intravilan, cu posibilități diverse de dezvoltare.
Deschidere: 38 de metri liniari de deschidere, facilitând accesul și oferind oportunități ample de proiectare.
Localizare: Situat în satul Brad, comuna Beresti-Bistrita, o zonă liniștită și pitorească, la doar 17 km de orașul Bacău.


Potențial de Dezvoltare:


Casa-Vilă: Datorită dimensiunilor sale generoase și deschiderii, terenul este potrivit pentru construcția unei case de lux sau vile, oferind spațiu pentru grădină și amenajări exterioare.
Depozit sau Hală: Cu acces facil și deschidere extinsă, terenul poate fi util pentru construcția unui depozit sau hale industriale.


Utilități:


Curent Electric: Disponibil la intrarea pe teren, asigurând alimentare electrică fără dificultăți.
Apa: Conexiune la rețeaua de apă pentru a facilita dezvoltarea proiectelor.


Localizare și Acces:


17 km de Bacău: Beneficiind de proximitatea față de orașul Bacău, terenul oferă acces rapid la facilități urbane și servicii esențiale.
Zonă Liniștită: Satul Brad oferă o atmosferă liniștită și naturală, ideală pentru cei care doresc să combine beneficiile vieții rurale cu accesul la oraș.


Pentru detalii suplimentare sau programări de vizionare, vă stăm la dispoziție. Această proprietate reprezintă o șansă excelentă pentru cei care caută un teren versatil și bine poziționat pentru diferite proiecte rezidențiale sau comerciale. Se poate viziona doar prin intermediul agentiei noastre. Tel. 0748 10 20 70.

Caracteristici teren

  • Zona: Brad
  • Suprafata: 1700 mp
  • Reper:
  • Fronturi: 1
  • Localizare: Intravilan
  • Deschidere: 38 ml